Hosemans Hovenier

Wat vinden klanten van Hosemans Hovenier?

Johan en Annemieke

“Wij hebben een kleine voor- en achtertuin, maar dankzij Tons inzet zijn beide mooi geworden. Ton heeft er originele planten ingezet, die ons wat natuurgevoel geven in de randstad. Met name onze voortuin, waar we het meest op uitkijken trekt veel vogels aan: een lust voor het oog!”

D.Z.

“Ik ken Ton al een aantal jaren. Inmiddels zijn wij twee keer verhuisd en is hij als tuinman van onze engelse parktuin langzaam ‘meegegroeid’ naar een kleinere tuin in de randstad met duinachtige beplanting en uitstraling.

Ton is een enthousiaste, rustige en betrouwbare man, die op een werkdag bijzonder veel werk verzet en netjes opruimt. Zijn inkoop en leveranciers leveren een goede kwaliteit. Hij is gezellig en houdt van het leven, dus aan het eind van de klus praten wij daar regelmatig over onder het genot van een drankje. Waarschijnlijk zo’n negen jaar geleden werd hij mij aanbevolen en sindsdien heeft hij onze tuinen aangelegd en onderhouden. Wij beschouwen hem dan ook meer als een TUINVRIEND voor planten én bewoners.”